Taa bo jak zrobią to uważają, ze to fajnie jest. xD
Pewnie nie wiedzą jak bardzo się mylą.
Ale wiesz, wielu osobom się to podoba.
Na szczęście, nie wszystkim.
I jeśli mężczyzna ma kolczyka w członku, a partnerce to nie przeszkadza, to w sumie nie moja sprawa.
Ale osobiście nie chciałabym tak.
Cashee, czy Ty zawsze musisz odpowiadać na wszystkie posty, nawet, jeśli nie masz nic do powiedzenia?; OO
- nie, kochanie Po prostu ja kojarzę gwiazdy, które zrobiły sobie w tym miejscu kolczyka, np.: Christina Aguilera. Głupio się o tym opowiada dlatego tak piszę. A przynajmniej macie świadomość, że Cashee jednak jest na tym forum
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 16:39
Cashee napisał/a:
- nie, kochanie Po prostu ja kojarzę gwiazdy, które zrobiły sobie w tym miejscu kolczyka, np.: Christina Aguilera.
Ale to nie tyczy się tylko i wyłącznie tego tematu; OO
Natomiast, jeśli chodzi o kolczyk w piersi, to mnie się to podoba( ;
mnie też nie Ale tak we wardze, w uszach, to fajno ^______________^'
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 18:48
Kiedyś myślałam o kolczyku w łechtaczce. Fajne byłoby zaskoczenie partnera Aczkolwiek, gdy teraz o tym myślę, to chyba się nie zdecyduję;D
Natomiast w języku jak najbardziej.
Kiedyś myślałam o kolczyku w łechtaczce. Fajne byłoby zaskoczenie partnera Aczkolwiek, gdy teraz o tym myślę, to chyba się nie zdecyduję;D
Natomiast w języku jak najbardziej.
teraz kobiety nie tylko u ginekologa nogi rozkraczają w sensie przed obcym facetem/kobietą
pomysł taki pośredni - taki pół na pół, a te językowe to zbyt pospolite
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).