trzeba się wyróżniać chyba, że masz zamiar walnąć jakiś ciekawy kolczyk, bo co nie spotkam jakiejś dzieczyny to ma kolczyk w języku, aż to się nudne robi powoli
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-05, 20:58
Nie chcę się wyróżniać.
Nie robię sobie kolczyka, żeby podobać się innym, żeby być kul i ekstra, a tym bardziej, żeby ludzie mnie z tego tytułu podziwiali.
Robię to dlatego, że mi się podoba.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-05, 22:56
to by było dopiero coś;p
mmm ^^
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-07, 20:59
Htsz napisał/a:
a kolczyk w języku faceta ojej...
Na ten temat nie mam zdania...:P Alee nie przypada mi to za bardzi do gustu.xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).