Ja osobiście uwielbiam panów z kolczykami. Szczególnie w wardze, brwi, sutkach, w języku Nie podobają mi się tylko kolczyki w uszach u mężczyzn. Wyglądają dziwnie.
Nie podobają mi się tylko kolczyki w uszach u mężczyzn. Wyglądają dziwnie.
A w PĘPKU? Miałam kiedyś znajomą, która chodziła z 30-latkiem, który miał kolczyka w pępku...
Mnie swego czasu okropnie kręciły kolczyki w brwiach u facetów. Oglądałam się za każdym i w ustach z boku też.
Teraz już mi trochę przeszło; musiałam pogodzić się z faktem, że mój chłopak jest przeciwnikiem wszelakich ozdób, niestety...
mnie osobiscie kręca kolczyki i mi sie to podoba....
a najlepiej jak facet ma kolczyk w jezyku!
nie uwarzam zey wygladalo to pedalsko..!!!
mysle ze, jest to bardzo sexi....!
moj byy chlopak ma kolczyk w juezyku i ni tylko robi to wrazenie na wygląd...
krótko mówiąc zaje***te uczucie...
planuje sobie zrobic kolczyk w jezyku ale troche sie boje..
chociaz mam juz kolczyk w pępku i po pare dziurek w uszach...
ale wiadomo jest szalona róznica...!!
jednak mam nadzieje ze, w koncu sie zdecydujje:):):)
pozdrawiam:)
Mnie nie kręcą kolczyki u facetów. Nigdy bym się z takim nie umówiła. Nie, że dyskryminuję takich ludzi, ale ja to uważam za... Nie umiem tego określić, ale po prostu facet z kolczykiem kojarzy mi się z takim, no nie całkiem pedałem, ale coś mnie od takich odpycha.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-04-01, 21:12
Hotaru napisał/a:
Mnie nie kręcą kolczyki u facetów. Nigdy bym się z takim nie umówiła. Nie, że dyskryminuję takich ludzi, ale ja to uważam za... Nie umiem tego określić, ale po prostu facet z kolczykiem kojarzy mi się z takim, no nie całkiem pedałem, ale coś mnie od takich odpycha.
a mi się kojarzy z pedałem jak ma w obydwu uszach takie "big" sztuczne kryształy i te śmieszną fryzurę(długa grzywka, a na czubku głowy postawione na jeżyka).
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).