mnie osobiscie kręca kolczyki i mi sie to podoba....
a najlepiej jak facet ma kolczyk w jezyku!
nie uwarzam zey wygladalo to pedalsko..!!!
mysle ze, jest to bardzo sexi....!
moj byy chlopak ma kolczyk w juezyku i ni tylko robi to wrazenie na wygląd...
krótko mówiąc zaje***te uczucie...
planuje sobie zrobic kolczyk w jezyku ale troche sie boje..
chociaz mam juz kolczyk w pępku i po pare dziurek w uszach...
ale wiadomo jest szalona róznica...!!
jednak mam nadzieje ze, w koncu sie zdecydujje:):):)
pozdrawiam:)
Mnie nie kręcą kolczyki u facetów. Nigdy bym się z takim nie umówiła. Nie, że dyskryminuję takich ludzi, ale ja to uważam za... Nie umiem tego określić, ale po prostu facet z kolczykiem kojarzy mi się z takim, no nie całkiem pedałem, ale coś mnie od takich odpycha.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-04-01, 20:12
Hotaru napisał/a:
Mnie nie kręcą kolczyki u facetów. Nigdy bym się z takim nie umówiła. Nie, że dyskryminuję takich ludzi, ale ja to uważam za... Nie umiem tego określić, ale po prostu facet z kolczykiem kojarzy mi się z takim, no nie całkiem pedałem, ale coś mnie od takich odpycha.
a mi się kojarzy z pedałem jak ma w obydwu uszach takie "big" sztuczne kryształy i te śmieszną fryzurę(długa grzywka, a na czubku głowy postawione na jeżyka).
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
ja nigdy nie spotkałam się z przypadkiem ukrytego pedała.
nie są ohydne, to że ciebie coś tam odpycha (mimo że sama nie potrafisz napisać czemu) nie znaczy że to ohydne.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
a ja lubie kolczyki... bardzo lubie... o taak kolczyk w języku, brwi, wardze tunele, plugi etc ok ale jak koleś ma zwykłą przebitkę w uchu to lepiej żeby w pobliżu były papierowe torebeczki... poza tym nie wyobrażam sobie żeby chłopak miał kolczyk w pępku czy też taki malutki w nosie jak montują sobie kobiety... wtedy to nawet torebka nie styka ;/ ;P
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
wyjdznarower [Usunięty]
Wysłany:
2009-04-11, 14:40
Kiedys zastanawialem sie nad tym, ale wkoncu zrezygnowalem. Chcialem miec kolo wargi taki delikatny. Może jeszcze zmienię zdanie, ale jedno wiem, że prędzej zdecyduje się na kolczyk niż na tatuaż (ze względu na to, że kolczyk można ściągnąć i się zrośnie, z tatuażem nie bardzo ;d ).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).