Ja lubię zafarbowac sobie włosy mój ostatni kolor to intensywny pomarańcz :O prawie świeciłem w nocy i nie jestem metro Robię to bo lubię od czasu do czasu.
Ja ostatnio przefarbowałem się na czerwono, ciemny rubin czy coś. jakoś nie widzę problemu w farbowaniu włosów, lepsze to niż wielkie dziury w uszach :p
______________________________________________________ I'm dancing with myself
Ja podobnie jak przedmówca - jestem blondynem, ale zawsze byłem ciekawy jak to jest mieć czarne i raz się przefarbowałem. Cóż, jak to mówią: ładnemu we wszystkim ładnie i było ok, ale jakoś nie powtórzyłem tego eksperymentu Czasem trochę rozjaśniałem (jakieś pasemka czy końcówki), czasem zrobiłem sobie niebieskie pasemka albo właśnie czarne Cóż, włosy odrosną, więc to nie problem je przefarbować
Nie mam nic przeciwko do facetow farbujacych wlosy, ale osobiscie sie tego nie dotykam. Kiedys w okresie szkoly podstawowej,gdy w modzie dla plci meskiej byly blond wlosy pofarbowalem sie i wygladalem jak mlody kurczaczek, chyba to spowodowalo moja niechec do farbowania swoich wlosow
Niupek-hupek Blogger.Klub
Zależy na jaki kolor Bo np. jak ktoś pomaluje na czarny to wygląda bardzo sztucznie. Lepiej pójść do fryzjera żeby doradził Mam jasny brąz i raz pomalowałem na ciemny brąz. Sporo osób mówiło że ładnie, a mnóstwo nawet nie zauważyło! Zmyły mi się po tygodniu (może bardziej pojaśniały), bo po malowaniu byłem nad morzem Ale nie wiem czy bym znowu pomalował.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).