Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-11-22, 22:48
A mój kolega miał kiedyś takiego pieprzyka na twarzy, z którego wyrastał taki mega - długi włos Ale miałyśmy z kumpelą (jego "siostrą" swoją drogą ) ubaw z niego. Dopiero ktoś zwrócił mu uwagę (zapewne tej jego "siostry" a mojej koleżanki mama ) i teraz od czasu do czasu go obcina.
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-11-23, 19:04
Z deka śmieszny ten temat ;P Ale powiem tylko tyle, że wiele moich nauczycielek się goli :S, widać to jak na poprzedniej lekcji miały wąsik, a na następnej już go nie mają .
Wysłany:
2007-11-23, 22:45
Shout_, może nie golą się maszynką... Są różne sposoby na niszczenie kobiecego wąsika... Od najbardziej prymitywnych, takich jak na przykład mleko w tym miejscu, farbowanie ich na jasny kolor, są specjalne plastry, itd... Więc tego goleniem raczej nazwać nie można
godson90
Wysłany:
2007-11-24, 07:50
raczej m0zna to nazwac wybielaniem lub wyrywaniem ;D
Wysłany:
2007-11-24, 10:06
pudi91, albo po prostu depilacją
Shout_, ja pamiętam jak kiedyś mój wujek miał taką sąsiadkę co miała takie perfidnie gęste wąsy... To była normalnie rzeź . Któregoś dnia jak jeszcze przychodziliśmy do mojego wujka to ja wyszłam na ich taras akurat w tym samym momencie, kiedy wyszła ta pani a ja do niej: Dlaczego pani ma wąsy? Boże... Jakież ze mnie było bezwstydne dziecko! Ta pani mi na to, że była taka niegrzeczna jak ja i dlatego jej wyrosły... A teraz tak z perspektywy czasu sobie myślę, to ona w sumie biedna była... I jest .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).