Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-12-13, 02:10
pudi91 napisał/a:
Jak bzykam kobiete to nie obchodzi mnie jej charakter.
No tak... Wyobraź sobie, że pieprzysz Dodę a ona zaczyna się nagle tak głupkowato śmiać i zadawać kretyńskie pytania. Rzeczywiście, podczas seksu ni jest ważny charakter.
godson90
Wysłany:
2007-12-13, 10:10
no ale nie zmienia faktu ze jest fajna laska w ktorej buja sie duza czesc facetow.
Bo jak sie ja widzi w tych skapych ciuchac na scenie to az sie chce ja miec
godson90
Wysłany:
2007-12-16, 18:00
I tu sie z toba nie zgodze nevada menthol.
Doda bardzo dobrze spiewa,czyli jest bez watpienia artystka.Sadze ze G.Andrzejewicz itp. powinny sie od niej uczyc!
Widzialem jej koncert na żywo i musze przyznac ze ma świetny głos.
nie uważam Doroty Rabczewskiej za artystkę - jest sławna, bogata, i w legalny sposób zdobyła pieniądze - ludzie chcą chodzić na jej koncerty, płacą za jej płyty. to prawda. ale kim są jej odbiorcy?
z kolei odbiorcami Amy są już ludzie ukształtowani, którzy umieją docenić niesamowitą barwę jej głosu - teraz Amy idzie po imprezie sylwestrowej na odwyk i mam nadzieję, że się tam chociaż trochę podleczy, bo już zęby wypadają jej z wycieńczenia organizmu.
Ale mimo wszystko podziwiam ją, że mając tyle lat co ja - ma tak niesamowity, oryginalny styl i śpiewa wspaniałe piosenki.
szkoda by mi jej było, gdy umarła. a na to niestety się zanosi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).