Witam slicznotki
Widze ze kazdy z was ma inny pogląd na te sprawe.
Ja uwazam czy ze z zapalonym swiatłem czy tez nie sex dla mnie jest tak samo przyjemny.
[ Komentarz dodany przez: Artur: 03-11-2006, 21:13 ]
to jest temat odnosnie calowania a nie seksu
faceci wolą miec otwarte oczy, w końcu są wzrokowcami i bardziej reagują na widok niż na dotyk.
wg mnie to zalezy od konkretnej osoby, ja przewaznie wole miec zamkniete
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Snoop dog [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-05, 14:07
Dla mnie to jeden pies najwazniejsze ze sie kogos ma a czy ma sie oczy otwarte czy tez nie to juz nie jest tak istotne
Nina [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-06, 12:18
Moje kochanie zamyka oczy ale nie zawsze, czasem patrzy na mnie i z mojej strony jest podobnie, a to ze z otwartymi jest nieszczere to raczej kłamstwo, poznasz czy facet całuje Cie szczerze po pocałunku a nie po otwartych oczach
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-25, 17:31
hmm xD
lepiej zamykac o
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-01, 14:42
Ja to wole oczka zamykać. xD
Zdaje mi sie, za tak jest lepiej.;PP Bo przyznam, że troche dziwnie sie czuje całując z otwartymi oczami, lub jak chłopak mnie tak całujee...takie dziwne uczucie..hehe:)
Gabi):) [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-04, 11:06
wlasnie tez gdzies slyszalam ze jezeli partner nie zamyka oczu to jest nie szczere...
Zawsze jak sie caluje z Kubisiem to nie raz patrze czy ma zamkniete oczy i zazwyczaj ma ale ja tam w to szczere nie szczere nie wierze...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-04, 17:14
Za każdym razem gdy całowałam się z facetem sprawdzałam czy ma zamknięte oczy czy też nie... Praktycznie zawsze mieli Ale wtedy po prostu można się lepiej skupić i pocałunek jest przyjemny, a nie, że to szczere czy nieszczere Po prostu z zamkniętymi oczami jest lepiej... Według mnie.
Gabi):) [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-04, 19:26
Zzielona, wedlug mnie tez jest lepiej z zamknietymi oczami sie calowac wlasnie tak jak piszesz jest przyjemniej
tristaniaa Blogger.Klub
Imię: Maja
Wysłany:
2011-05-04, 21:52
szczerze mówiąc nigdy nie zwróciłam na to uwagi xdd
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).