Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-17, 19:06całujący facet
Jestem u koleżanki i mamy pewien dylemat (natury filozoficzno-teoretyczno-praktycznej ). Mianowicie, wykraczając poza swoje (niewielkie hehe ) doświadzczenia życiowe chciałabym dowiedzieć się czy faceci z którymi się całowaliście (czasownik w tejże formie, bo nie wykluczam, że panowie z panami również ) mieli zamknięte oczy czy nie LOL.
Pozdrowienia od Wiewióra LOL :D:D:D
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
odpowiem jako calujacy facet (kobiety oczywiscie)
czasami mam zamkniete oczy a czasami nie (ale przewaznie to drugie)
wg mnie zalezy to chyba od osoby, miejsca, i sytuacji...
ps. to yba powinno na cenzurowanym byc?
psx pozwolilem sobie dodac dodatkowa opcje do ankiety
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Wysłany:
2006-06-18, 00:19
"heh no ja slyszalem ze jak sie ktos caluje z otwartymi oczyma to jest to nieszczere" Tak kolega odpowiedział na moje "badanie" A ja i inna koleżanka jesteśmy ciekawe, jak wygląda chłopak w trakcie całowania i zwykle otwieramy oczy i wcale to nie jest nieszczere.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-19, 09:17
hmm.. mój były raczej nie zamykał, ale wątpię żeby nieszczerze całował D
a obecny... hmm, raz tak raz inaczej ;d
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-19, 18:28
Moim zdaniem to nie ma znaczenia, czy facet całuje mnie z otwartymi czy też z zamkniętymi oczami Lubię widzieć gdy na chwilkę otworzę moje oczka, że on ma swoje zamknięte Ja prawie zawsze mam zamknięte oczy, a gdy zdarza mi się je otworzyć to dziwnie się czuję gdy widze że on ma otwarte i uśmiecham się wtedy
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-20, 08:28
no właśnie, dziwne uczucie kiedy on patrzy ;p... tym bardziej ze patrzenie z małej odleglosci powoduje zezowanie ;d... moj byly twierdzil, ze po prostu lubi na mnie patrzec i dlatego nie zamyka oczu xD
Wysłany:
2006-06-22, 19:09
Widzę, że mój topic umiera śmiercią naturalna Jeden porządny pan się znalazł, a tak to wypowiadały się panie (dzięki :*). Ej chłopaki, co z wami ? Zgodnie ze swoim instynktem (haha) powinniscie wtracac się do wszystkiego, lacznie z ta "zywą" dyskusją ... no... nie dajcie się prosić <oczy kota w butach ze shreka2>
Ostatnio zmieniony przez Kamila 2006-06-22, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-22, 19:25
o kurcze; czesc zamyka a czesc nie, ale nie martw sie wiele kobiet to nurtuje i proznie doszukuja sie symboliki
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-22, 20:54
a to nie ważne czy zamyka czy nie, oby tylko dobrze całował
Wysłany:
2006-06-22, 22:21
Kiedys kolezanka zainteresowala sie kolega wylacznie ze wzgledu na wyglad zewnetrzny. Byli razem. Skonczyla na gg z opisem "sprzeciw przeciwko nieumiejetnemu calowaniu sie z jezyczkiem" Jako wierna kolezanka dzielnie ja wspieralam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).