po prostu chcą być dorosłe, ale nie rozumieją, że dorosłość to nie tylko chłopaki, kosmetyki i dyskoteki, ale też ciężka praca, podatki, gwałty na dyskotekach, zakładanie rodziny, dbałośc o wykształcenie i odpowiedzialność.
po prostu chcą być dorosłe, ale nie rozumieją, że dorosłość to nie tylko chłopaki, kosmetyki i dyskoteki, ale też ciężka praca, podatki, gwałty na dyskotekach, zakładanie rodziny, dbałośc o wykształcenie i odpowiedzialność.
- nevada menthol, no to... "zboczyłaś" całkowicie z tematu. Golenie nóg to całkiem normalna sprawa u dziewczyn w tym wieku, moim zdaniem...
można inaczej zaakcentować wchodzenie w dorosłość!
- no tak...
Chcesz, czy nie, ale dziewczyny będą golić nogi w tym wieku. A wiesz, dlaczego? Powodem są chłopcy... U nas tak stępili jedną dziewczynę, że się nie goli, że jej matka chodziła po domach moich kolegów i opierniczała ich matki, jacy to są chamscy. Później sprawa doszła do nauczycielki. Ja olałam tą dziewczynę i do końca roku nauczycielka nazywała mnie, koleżanke, i trzech kolegów jako "Terrorystów Klasowych".
I wszyscy taką szopkę odwalili, a chłopcy nie przestali...
godson90
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).