przypomina mi się teraz forum o2.pl , był tam temat pt.: "ile kosztuje stacja dyskietek" i temat trwał gdy go zobaczyłam ok. 60 stron, w dodatku cały czas były dodawane nowe posty i jak się zorientowałam nie było w nim ani jednego offtopica. tutaj też tak będzie, będzie przychodził user i dodawał swoje zdanie na temat golenia nóg, i nikt nie dojdzie do consensusu.
bo:
to zależyod wielu czynników, jeśli ktoś ma genetyczne uwarunkowanie do bycia włochatym, jak ty - pudi - to możesz zacząć golić nogi, żeby nie było widać owłosienia, a jeśli ktoś jest delikatną blondynką bez takich genetycznych uwarunkowań, to włoski będą prawie niewidoczne i dopiero gdy będą podrażnione mieszki włosowe podczas golenia, zaczną rosnąć.
godson90
Wysłany:
2007-10-29, 21:22
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Dziekujemy za wyklad z cyklu " Każdy włos ma swój honor "
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).