Polecam kremy do rozpuszczania włosków dla osób ze skórą nie skłonną do podrażnień, a dla delikatnych aplikator do natychmiastowego rozjaśniania, ale to już koszt kilkudziesięciu złotych.
Imię: Gosia
Wysłany:
2014-09-17, 11:22
Ja mam Wąsik (vel. Meszek) pod nosem. Z natury jestem Ciemną Blondynką (tylko bez głupich skojarzeń) i mam do tego ciemną oprawę oka, a po 19 urodzinkach dołączyłam do grona Farbowanych a wręcz Tlenionych.
W zasadzie jest on słabo widoczny, ale jak go dojrzę, to domorosłymi metodami pozbywam się tego co widać.
Parę lat temu próbowałam się go pozbyć u kosmetyczki, ale efekt był taki, że po (chyba) 5 sesjach tortur woskiem (co 2-3 dni) "Pani Kosmetyczka" przeszła do ofensywy pęsetą.
A i tak po wyjściu od niej nie było różnicy, między przed a po (może poza "różowym wąsikiem" w reakcji na wosk)
Dlatego teraz to wolę sama stosować wobec siebie autotortury (plastry z wokiem i pęseta) - wychodzi taniej
Aaa i pamietam jeszcze jak miałam 13 lat (???), jeden chłopak mi powiedział, że jestem nawet ładna, ale ten wąsik... (którego w zasadzie wtedy nie było widać )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).