Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-07-02, 18:57
miglu149 napisał/a:
No właśnie. Blond nie rzuca się w oczy, bo jest podobny do koloru skóry (białej).
Czasami te wąsiki ciemnieją! Zresztą blondynki też mają problem. Przy nakładaniu pudru czy fluidu te wąski są widoczne. Nawet nie zdajecie sobie, wy, mężczyźni sprawy jakie to jest wkurzające .
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-07-02, 19:25
Ja jestem blondynką, może i nie widać wąsików, ale i tak woskuję, bo mam przez to jakiś komfort psychiczny
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-07-02, 20:20
u mnie widać... było, bo teraz je woskuję. zdecydowanie nie czułabym się z nimi komfortowo.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
e tam... jak się nie ma takiego zarostu jak kierowca ciężarówki, to nie jest źle
Htsz napisał/a:
kolor nie ma tutaj znaczenia bo i blondynki go mają tylko słabiej widać niż u brunetek, a mało widoczny nie tyczy się każdej
właśnie tego zapomniałam dopisać. ale blondynki bez pudru czy fluidu (tak Inez ) są 'bezpieczniejsze' od tych z ciemnym owłosieniem
Ale za to blondynki mogą nam pozazdrościć przepięknych czarnych rzęs
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-07-02, 21:09
Hotaru napisał/a:
Ale za to blondynki mogą nam pozazdrościć przepięknych czarnych rzęs
dokładnie :p ja praktycznie wcale nie używam tuszu, bo nie widać jakiejś wielkiej różnicy
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-07-03, 09:42
emm napisał/a:
ja jestem blondynką, a mam długie, czarne rzęsy
Moja siostra też tak ma i dlatego jej nie lubię.;DDD
Ja nie miałam aż tak widocznego wąsiku nad górną wargą, ale dla komfortu psychicznego do woskuje. =)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-07-03, 09:48
No... Malowanie rzęs jest znacznie mniej bolesne niż woskowanie wąsików . Zresztą zawsze można sobie zrobić hennę rzęs - nie jest droga a rzęsy pięknie się prezentują . Chyba sama niedługo pójdę bo to całkiem fajna sprawa .
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-07-03, 10:35
powiem Wam jedno.
postanowiłam 2 tygodnie temu usunąć wąsik który w moim mniemaniu był nad ustami. płakałam podczas 'zabiegu' a na drugi dzień usta miałam opuchnięte jak dzikie. to były WARY.
dopiero przyjaciółka uzmysłowiła mi, że ja tam nic nie miałam i usuwanie było niepotrzebne.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
postanowiłam 2 tygodnie temu usunąć wąsik który w moim mniemaniu był nad ustami. płakałam podczas 'zabiegu' a na drugi dzień usta miałam opuchnięte jak dzikie. to były WARY.
dopiero przyjaciółka uzmysłowiła mi, że ja tam nic nie miałam i usuwanie było niepotrzebne.
dlatego najlepiej zrobić ankietę: czy widać mi damski wąsik czy nie?
Asiek, a jakim sposobem go usuwałaś ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).