Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 14:45
Nie mam zielonego pojęcia czemu tak jest, ale zdecydowanie wygodniej się tak maluje niż z zamkniętymi : nie raz próbowałam inaczej, ale nigdy nie było to tak wygodne jak z rozdziobaną buźką
Wydaje mi się, że samo otwieranie ust niewiele pomaga w malowaniu rzęs, ale jednoczesne otwieranie buzi i podnoszenie brwi powoduje "otwarcie się" oka, a to pozwala na lepszy dostęp do rzęs
Gagatek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 13:51
Hehehe! Świetne pytanie - umarłam Pojęcia nie mam dlaczego, ale choć u siebie nie zaobserwowałam tej zależności, to dostrzegam ją u innych, np. mojej mamy Pytałam ją kiedyś o to, ale nie miała pojęcia o czym mówię, bo przecież ona "nie otwiera ust podczas malowania oczu"
Imię: Ilona Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 20 Maj 2013 Posty: 30 Miasto: Rudaw
Wysłany:
2013-05-20, 18:48
też otwieram a czemu? nie mam pojęcia he he
Ania M. WordPress.Klub
Wiek: 44 Dołączyła: 21 Maj 2013 Posty: 21 Miasto: prawie Kraków :)
Wysłany:
2013-05-28, 19:10
Nie chciałabym się wygłupić, ale czytałam dawno temu, że gdy otwieramy usta przy tuszowaniu rzęs wtedy mniej mrugamy, a co za tym idzie łatwiej się pomalować. Ja tuszuję się z otwartymi ustami i nijak nie umiem inaczej
Ja z kolei słyszałam, że oczy robią się wtedy większe, co w ogóle brzmi głupio xD. Ale sama tuszuję rzęsy z zamkniętymi ustami - teoria o tym, że mniej mrugamy wydaje mi się bardziej wiarygodna, bo nakładam tusz właśnie przez mrugnięcia, a nie ruchy szczoteczką .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).