Wysłany:
2010-10-05, 22:42Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?
Temat trochę z przymrużeniem oka. Jak malujesz sobie rzęsy to masz otwarte usta czy zamknięte? jeżeli otwarte, dlaczego to robisz? zastanawiałaś się nad tym?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
E tam, bujda. To tylko taki mit, że kobiety rozchylają usta przy malowaniu oczu. (; Tak przynajmniej sądząc po sobie czy znajomych. Na początku to może i tak, łatwiej zachować "równowagę" twarzy (skóra jest odrobinę bardziej napięta) i kreski wychodzą równiejsze (może), ale po iluś tam latach codziennej praktyki to już raczej bez znaczenia. Ja maluję raczej przy zamkniętych, przy otwartych mogę - różnicy żadnej nie odczuwam. Ot, kwestia przyzwyczajenia.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Wysłany:
2010-10-16, 20:56
Htsz napisał/a:
internetowe opinie sugerują, ze to odruch automatyczny przy odchylaniu głowy do tyłu,
To się zagadka rozwiązała - nie maluję rzęs odchylając łba do tyłu .__.
(hm... a czy to robią malując się kredką, to muszę przyuważyć )
I jak teraz pomyślę, to jak się wkurzę przy malowaniu, to mam otwarte, bo mi się lepiej oddycha (tym bardziej o 6 nad ranem, jak człowiek musi sobie głębiej odetchnąć, jak się chce obudzić).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).