Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2009-01-14, 22:34 [dyskusja] prawidłowe dobieranie stanika
|
|
|
Pewna rozmowa skusiła mnie do poszukania czegoś w tym temacie i trafiłem na stronę "elektroniczny bra-fitter" gdzie zauważyłem nagłówek "Czy wiesz, że tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik?" - trochę mnie to zaskoczyło, czy tak na prawdę jest, czy to tylko chwyt marketingowy ?
http://bra-fitter.prv.pl/
Ciekawi mnie skąd panie pozyskały wiedzę na tego w jaki sposób mają sobie dobrać swój biustonosz i jak to wygląda przy wyborze podczas zakupów ?
Wiadomo, że nie można też polegać na uniwersalizmie bo rozmiar to jest jedno a proporcje i niedoskonałości to druga sprawa.
Mieliśmy już kiedyś pewną dziewczynę, która nie wiedziała jaki ma mieć stanik i wytłumaczono jej, iż trzeba sobie zmierzyć obwód pod biustem i dobrać do tego miseczkę.
Wszystko gra, ale jak to się ma teraz do realiów ?
ile razy okazało się, że stanik jest jednak niewłaściwy albo dziwnie formuje biust ?
jak to co same zmierzyłyście, ma się do tego co oblicza ten kalkulator z w/w strony ?
korzystałyście kiedyś z podobnych poradników ? czy nie zastanawiałyście się nad tym jak idealny jest wasz wybór ?
Myślę, że opinie pań na ten temat będą przydatne także dla panów chcących kupić swojej kobiecie ładny prezent nie strzelając przy tym gafy albo zapytani o rozmiar pokażą go rękami "o takie"
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|