Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-22, 00:27
E tam, to jeszcze zależy od kobiety. Jeśli wie dokładnie co ma kupić i w jakim sklepie to tam idzie. Gorzej jak nie ma pojęcia co dokładnie chce, w jakim kolorze i gdzie. Ale jeśli wie, że musi kupić spodnie w H&M to tam idzie. A do innych sklepów zagląda dopiero później jak już... A kawa na samym końcu, na koniec udanych zakupów.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No skąd ja to znam Generalnie, kiedy idę sobie coś kupić jestem zdecydowana, ale gdy zobaczę coś "ładnego" to no way . Poza tym iść do jednego sklepu... fe, co to za frajda z zakupów? Zawsze lubię popatrzeć tu i tam, nie tylko na ciuchy, nawet koleżanka mi to wytyka, że łażę 'bez sensu' oglądać salony gsm czy aparaty fotograficzne, kiedy ja to lubię! Hm, teraz wiecie, czemu nam schodzi przynajmniej trzy godziny.
Aha, no i nie lubię kawy. Wolę zatrzymać się na coś cieplejszego (pizza?) albo kupić coca-colę.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-22, 19:55
Cashee napisał/a:
czemu nam schodzi przynajmniej trzy godziny
To i tak mało! Kiedyś szukałam spodni to przez dwa dni to robiłam i na drugi dzień, dopiero po dziewięciu godzinach (brzmi strasznie, nie? ) jakieś znalazłam. Kto nie wierzy niech spyta Kasi .
godson90
Wysłany:
2008-07-23, 10:11
Ja nigdy nie idę z matką na zakupy. A jak już pójdę to muszę sobie odjąć jakieś 3 godziny życia
Moja matka lata, zagląda, przymierza no i w końcu kupuje. To jest takie męczące ;/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).