Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-28, 18:22
miglu149 napisał/a:
Ja tak samo nie wiem po co mam budzik. I tak nie wstanę bez wcześniejszych 3 wizyt mojej mamy, bądź usłyszenia, że jest już siódma.
Ja też, budzik z reguły wyłączam nawet się nie budząc.
Ktoś mi wali w drzwi przez 15min i w końcu wstaję
A szykowanie się... 15 minut z reguły mi wystarcza (jak już w końcu wstanę to muszę się bardzo spieszyć)
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-12-28, 20:16
do szkoły ok 10minut, a tak od 15 do 20 minut
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
godson90
Wysłany:
2009-12-28, 23:03
7:20 - pobudka spowodowana głośnym dzwonkiem w komórce, ogarnięcie się i pójście w stronę łazienki.
7:23 - przemywam zawszę twarz lodowatą wodą, ponieważ to mnie pobudza i wyrywam się ze snu w którym zawsze jeszcze jestem stojąc przed lustrem.
7:24 - golę się, przemywam twarz tonikiem i myję zęby . . .
7:40 - idę w stronę kuchni gdzie czeka zawsze na mnie śniadanie ( moja mama wychodząc do pracy nie myśli tylko o sobie, ale i o swoim synu który jeszcze sobie smacznie śpi )
7:45 - idę jeszcze raz do łazienki, aby przepłukać usta płynem o dziwnej nazwie.
7:47 - po wcześniejszym wyjściu z mieszkania wsiadam do auta i jadę do szkoły.
Z pakowaniem nie mam problemów, gdyż robię to zawsze dzień wcześniej.
7:20 - pobudka spowodowana głośnym dzwonkiem w komórce, ogarnięcie się i pójście w stronę łazienki.
7:23 - przemywam zawszę twarz lodowatą wodą, ponieważ to mnie pobudza i wyrywam się ze snu w którym zawsze jeszcze jestem stojąc przed lustrem.
7:24 - golę się, przemywam twarz tonikiem i myję zęby . . .
7:40 - idę w stronę kuchni gdzie czeka zawsze na mnie śniadanie ( moja mama wychodząc do pracy nie myśli tylko o sobie, ale i o swoim synu który jeszcze sobie smacznie śpi )
7:45 - idę jeszcze raz do łazienki, aby przepłukać usta płynem o dziwnej nazwie.
7:47 - po wcześniejszym wyjściu z mieszkania wsiadam do auta i jadę do szkoły.
Z pakowaniem nie mam problemów, gdyż robię to zawsze dzień wcześniej.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-12-29, 00:58
Cytat
jesteś nagi
wymiękłam muahaha!
idąc do pracy: chciałabym powiedzieć, że 15 minut mi starcza jak wstaję o 7:40 ale w rzeczywistości w biurze zjawiam się o 8:30 , czyli z domu wychodzę ok 8:25. zazwyczaj z połowicznym makijażem. czyli nie wiem gdzie tracę te cenne minuty.
jak gdzieś wychodzę pod wieczór, to zazwyczaj szykowanie zajmuje mi od 1h do 1h 30min.
rekord swój pobijam zawsze na zjeździe. ponieważ są tylko dwie dziewczyny w grupie, to muszę się sprężać jak się chłopakom na zajęcia spieszy i zawsze dostaję ok 15 minut na ogarnięcie się po wygonieniu mnie z wyra :p makijaż robię na zajęciach , ale wykładowcy są wyrozumiali kiedy wybiegam z zajęć z kosmetyczką w ręku
straszna baba ze mnie...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-12-29, 13:32
W moim przypadku otwieranie garażu trwało, by dłużej niż samo dotarcie do szkoły na piechotę
Asiek napisał/a:
czyli nie wiem gdzie tracę te cenne minuty.
Może w kręceniu się w kółko. Ja często tak mam, gdy przed wyjściem szukam kluczy
godson90
Wysłany:
2009-12-29, 13:50
Cytat
jesteś nagi
Droga rashell, ubrania zawsze sobie dobieram wieczorem i zakładam je zaraz po przebudzeniu. Powinienem to napisać, ale zapomniałem
Gdybym miał jeszcze grzebać rano po szafie w poszukiwaniu ubrań to musiał bym wstawać bardzo wcześnie. . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).