a ja myślałam, że to dotyczy głównie dziewczyn... i to niektórych
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-29, 19:08
peggy.s napisał/a:
pudi91 napisał/a:
Zawsze mam dylemat jak się ubrać . . .
a ja myślałam, że to dotyczy głównie dziewczyn... i to niektórych
Mnie rano nie dotyczy. Jestem zbyt śpiąca, by myśleć o tym w co się ubrać (jedynie myślę o tym by było ciepłe, bo rano zawsze jest zimno i potem w szkole mi za gorąco )
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-12-29, 22:41
ja jestem strasznym śpiochem i robię wszystko, aby jak najdłużej spać. do szkoły mam na 8:00, ale muszę wstawać o 7:00, co jest w moim przypadku strasznie trudne. w łazience siedzę góra 15 min [ostatnio wyrabiam się nawet w 10, nie maluję się bo po prostu nie lubię], sama robię sobie śniadanie, czyli dodatkowe 15 min, a o ok 7:35 już wychodzę z domu. szykuję ubrania i pakuję książki wieczorem.
ogólnie to chciałabym mieć do szkoły zawsze na 10 ;c wtedy to bym się wyspała i miała dobry humor po wstaniu z łóżka xd
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-29, 22:53
Cytat
ogólnie to chciałabym mieć do szkoły zawsze na 10 ;c wtedy to bym się wyspała i miała dobry humor po wstaniu z łóżka xd
ja mam dwa razy w tygodniu na 10.55
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).