Ja chodzę tylko jak jestem w domu, bo mam zaufanie tylko do jednej kosmetyczki Raz na 2-3 miesiące na oczyszczanie twarzy i brwi Okazjonalnie idę na make-up przed jakąś większą imprezą, np. weselem
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 13:42
Nie chodzę, wszystko wykonuję sama, od depilacji, po makijaż. Na rynku jest tyle dostępnych produktów, ludzie na yt chętnie dzielą się swoimi umiejętnościami, a jako, że są to poniekąd moje zanteresowania, to sama chętnie się uczę
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2016-06-01, 10:49
Chodzę na hybrydy 2x w miesiącu. Mam swoją sprawdzoną kosmetyczkę, która robi mi hybrydy od jakiegoś czasu. Jest bardzo dokładna, co mi odpowiada Raz trafiłam na taką, gdzie po tygodniu moje paznokcie wyglądały koszmarnie.
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Chodzę co trzy tygodnie na paznokcie żelowe i depilację woskiem. Uważam, że to świetna relaksująca sprawa. Najbardziej się cieszę, jak za chwilę będę miała nowy wzorek na paznokciach Pewnie chodziłabym jeszcze na jakiś zabieg, gdyby mnie było stać
Nie chodzę
Na paznokciach byłam raz (hybrydy), ale teraz mam już lampę LED i bez problemu robię to sama (mamie, bo sobie nie potrzebuję).
Byłam 2 lub 3 razy na brwiach, ale bardzo się stresowałam. Wolę robić to sama i mieć pełną kontrolę.
W przyszłości rozważam depilacje albo zabiegi na twarz, ale na razie jest mi dobrze bez kosmetyczki
Makijaż też robię sama, bo idzie mi to całkiem nieźle Wiele osób chwali i dziwi się, że robiłam sama. Aczkolwiek jeśli kiedyś przyjdzie mi stanąć na ślubnym kobiercu, to raczej udam się do profesjonalistki Bo jednak zrobi makijaż i lepszy, i trwalszy, a w taki dzień amatorce może coś się nie udać przez stres.
Do fryzjera tymczasem chodzę, nawet czasem na fryzury, bo do tego się nie nadaję
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).