Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-27, 19:31
Amira, trzy lata temu? Ja rok temu, ale byłam do tego po prostu zmuszona! A nie używałam ich w zasadzie dlatego, bo kiedyś koleżanka mi nagadała co się z nią działo po tym jak założyła tampona... I jakoś takie tak zwane schizo potem miałam
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-27, 19:45
ekhm, no wiesz... niby można i tak, hehe ciekawe czy były kobiety, które aż tak nienawidziły swoich damskich cech, że rzeczywiście pozbawiały się narządu ?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-27, 19:51
Amira, ludzie sobie zmieniają płeć, robią operacje plastyczne, rozcinają sobie języki i inne równie świetne rzeczy to dlaczego nie mieliby sobie usunąć macicy?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).