nio moze i nie, ale ja mam cos z tym, ze mam wrazenie ze cos mi nie pasi :(:( a chce przeciez ladnie wygladac dla tego chlopaka, nieprawdasz?
[ Dodano: 26-09-2007, 12:35 ]
dobrze, chyba zaraz ide sobie robic fryz , albo i nie teraz mam grzywke na bok spieta spinka, hah.! a potem to mi sie ejscze przetluszczą.. ;/
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-27, 14:34
ach, dawno problemu z włosami nie miałam... bo nauczyłam się jednej, najważniejszej zasady...
odżywki i pianki to nieodłączny asortyment każdej prawdziwej kobiety
ostatnio nawet i faceta, haha ;-)
nie ma uczesania idealnego. takie nie istnieje. żaden fryzjer nie jest czarodziejem. poza tym jak prostujesz wlosy, to rzadko kiedy wystarcza to na 48h... spróbuj z mleczkiem wygładzającym prostować... fructis garniera i nivea na pewno mają dobre kosmetyki tego typu, bo sama ich używam i wiem, że działają.
i zgadzam się z tym, że faceci nie zauważają źle ułożonej grzywki. im wszystko jedno... z kolei koleżanki (te wredne) widzą wszystko. a później powstają plotki ;-)
pozdrawiam
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Tak.. bo niektóre dziewczyny to na prawdę "wredne suki" hehe.. ja zwracam uwagę na sój wygląd, i ewentualnie nie obchodiz mnie co myślą o mnie inni,. Poprostu chcę się podobac Pozdrawiam.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-28, 12:18
ja się czuję dobrze sama ze sobą, kiedy ułożę włosy.
mi to akurat zwisa i powiewa, co sądzi o mnie jakaś koleżanka, której imienia nie za bardzo pamiętam... ważne, że bliscy mnie akceptują i dla nich zawsze wyglądam dobrze
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
ja się czuję dobrze sama ze sobą, kiedy ułożę włosy.
mi to akurat zwisa i powiewa, co sądzi o mnie jakaś koleżanka, której imienia nie za bardzo pamiętam... ważne, że bliscy mnie akceptują i dla nich zawsze wyglądam dobrze
Tak, wlasnie o tym mowie.. NIEpuste LASKI z własnym zdanie RLZ Boli mnie głowa.. chyb a się przeziębiłam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).