Z tym wyglądem to jest tak, że niby wszyscy się zarzekamy, że wygląd zewnętrzny się nie liczy, ale jak przyjdzie co do czego to się wykręcamy.
NIGDY nie powiedziałam/napisałam i nigdy nie powiem/napiszę, że się nie liczy. Liczy się no.
gossip_girl napisał/a:
A w skrajnych i nielicznych przypadkach, gdy kobieta jest oszałamiająco piękna, inteligentna, błyskotliwa i w ogóle cud miód i orzeszki, ja- zzieleniała z zazdrości, pytam ; gdzie tu sprawiedliwośc?!
taa, to przytłacza, prawda? bo w zasadzie... nie mamy wpływu na własne geny, a często po nich jesteśmy oceniani.
Tak jest zbudowany nasz świat, faceci to głównie wzrokowcy ;]
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Jeszcze tak dopowiem, starsi ludzie często nie rozumieją młodych, za ich fryzury, ubiór. W czasach ich młodości nikt nie myślał żeby się ładnie i stylowo ubierać czy chodzić co moment do fryzjera.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2011-08-01, 18:15
devil666000 napisał/a:
Wiem, że z reguły takie posty to spam, ale te pytania wydały mi się bardzo interesujące
no to wpadłaś jak sliwka w kompot.
a jest stara jak swiat strona i w dodatku w 100% DARMOWA BEZ WYSYŁANIA SMS: (uwaga reklama, nie pobieram od niej prowizji ;P) http://zegarsmierci.info/
dziękuję za uwagę, a wszystkich głupków którzy wysyłają durne sms za 30 zyla pozdrawiam
Jeszcze tak dopowiem, starsi ludzie często nie rozumieją młodych, za ich fryzury, ubiór. W czasach ich młodości nikt nie myślał żeby się ładnie i stylowo ubierać czy chodzić co moment do fryzjera.
rozumieć może nie rozumieją, ale oni też dbali kiedyś o siebie i stylowo się ubierali, tylko, że w zgodzie z ówczesnymi trendami:) my tego nie wyczujemy, bo trudno nam powiedzieć, co było akurat wtedy modne, w danym momencie. a co do fryzur, to moja ciotka- dzisiaj już prawdziwa sędziwa babcia, kiedyś bywała raz w tygodniu u fryzjera i choć dla mnie na zdjęciach to nic szczególnego, to jednak wtedy podziwiało się jej te fryzury.
______________________________________________________ Jest tylko jeden sposób nauki - poprzez działanie, więc wybierz korepetycje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).