Ja chyba do tej pory nie miałam szczęścia i nie było mi dane posiadanie męskiego przyjaciela. Prędzej czy później dochodziło to podtekstów seksualnych mimo to, że ja miałam chłopaka, a on dziewczynę. Może kiedyś ...
moim zdaniem przyjaźń między różnymi płciami jest niemożliwa. albo kończy się w łóżku albo kończy się szybciej niż zacznie. moja przyjaciółka jest moją narzeczoną sam w padłem w sidła takiej przyjaźni :p
______________________________________________________ http://blogwformie.blogspot.co.uk/ - Blog o zdrowym podejściu do życia. Zapraszam
Całe życie byłam przekonana, że mam męskiego przyjaciela, któremu mogę zaufać i opowiadałam o swoich miłosnych podbojach.
Ale byłam głupia! Okazało się, że się we mnie podkochuje i niestety najlepszym rozwiązaniem był koniec tej znajomości.
Mnie nie wyszło, ale nie wykluczam, że inni ludzie potrafią się przyjaźnić z płcią przeciwną.
najczęściej mam męskiego przyjaciela, który już ma dziewczynę. Dzięki czemu jestem w strefie bezpieczeństwa.
to może być najwyżej tymczasowa strefa bezpieczeństwa, bo przecież różnie w związkach bywa a może się okazać, że przy Tobie lepiej się czuje niż przy dziewczynie (albo ona nie uwierzy, że to tylko przyjaźń) :-D
mgk napisał/a:
NIE MA
czego nie ma :>?
w sumie to w grę wchodzą chyba tylko takie przypadki:
- nie pociągają się wzajemnie seksualnie (np. wolą inny typ urody lub są innej orientacji)
- są rodziną (siostra, brat, kuzyni)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dołączył/a: 12 Lip 2014 Posty: 29 Miasto: Małe, brudne miasto
Wysłany:
2014-07-16, 18:03
Cytat
czego nie ma :>?
Przyjaźni damsko-męskiej w heteroseksualnym wydaniu ;> Facet który ma prosto mówiąc "branie" takiej przyjaźni nie potrzebuje, a pozostali faceci nie umiejąc inaczej radząc sobie z dziewczyną, udając przyjaciół by za parę lat wyskoczyć z "XXX, czy ty tego nie widzisz?! Od zawsze Cię kochałem!"
Jeśli nie pociągają się seksualnie (rodzina/orientacja) to jak najbardziej, ale myślę że temat "Przyjaźni damsko-męskiej" i rozmowy o nim raczej opiera się właśnie na tych heteroseksualnych, nie rodzinnych wariantach
cynicalegoist.wordpress.com Cynicznie i rzeczowo. Głównie o życiu, seksie i kobietach .
bunny b. Blogger.Klub
Wysłany:
2014-07-21, 14:22
Przyjaźń damsko - męska? jasne, jeśli się sobie nawzajem nie podobamy.
Ludzie są prości - jeśli są ze sobą blisko, spędzają ze sobą więcej czasu to prędzej czy później pojawi się w głowie taka myśl: a co by było gdybyśmy...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).