Gagatek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 14:41
Osobiście nigdy mi się to nie zdarzyło, ale nie widzę w tym niczego nienormalnego. Czym bowiem różni się facet poznany w sieci od tego poznanego np. na imprezie? Każdy z nich z krwi i kości
Ja tam planuje stworzyć profil na którymś z portali do poznawania ludzi na randki,bo to super sprawa.
Nie trzeba się z domu ruszać i często gęsto umówić na gotowe.
Ale że jak to wygląda? Wpisujesz imię w wyszukiwarkę? Przeglądasz znajomych znajomych i piszesz do obcych ludzi?
W sumie mi się zdarzyło poznać kilka osób przez facebooka, ale nie przez profil prywatny, tylko fan page bloga. No i te znajomości na realny świat nie przeszły nigdy
W sumie nie wiem, sama nigdy nie zawieram znajomości na FB. Ale dostaję czasem wiadomości od nieznanych ludzi (najczęściej mężczyzn), albo (o zgrozo!) zaproszenia do znajomych kompletnie nieznanych mi osób
Ale że jak to wygląda? Wpisujesz imię w wyszukiwarkę? Przeglądasz znajomych znajomych i piszesz do obcych ludzi?
W sumie mi się zdarzyło poznać kilka osób przez facebooka, ale nie przez profil prywatny, tylko fan page bloga. No i te znajomości na realny świat nie przeszły nigdy
Wiesz,to jest rożnie naprawdę.Mi się Facebook przydaje,bo np nie chadzam na żadne imprezy.Nudzi mnie banalny bełkot o kasie i głupotach.Selekcjonuję ludzi,z ktorymi przebywam.
Jak? Zawsze to samo wychodziło. Ja zapraszalem,mnie zapraszano do znajomych....Potem rozkręcasz kontakt,rozmowy na prive...Potem nry telefonu....Ot tak mniej więcej.Bo portale randkowe to zupełny szmelc.Tego nie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).