Nie potrafię wymienic nazw perfum. Ale w zasadzie każda ma w sobie "coś". O ile jest używana w odpowiednich proporcjach. Kiedy facet wyleje na siebie pół buteleczki, to można się przy nim zadusic.
Uwielbiam facetów, którzy przed wyjściem biorą prysznic i ich skóra nasączona jest później zapachem jakiegoś żelu do kąpieli. Mmmm...
Oszalec można dla takiego
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
No, mężczyzna ma swój specyficzny zapach, nieprawdaż?
każdy ma inny.
tak jak każda dziewczyna na inne feromony zwraca uwagę ;]
a co do dziwnych męskich zapachów...
miałam kolegę, Czarka, który zawsze pachniał mieszanką trzech rzeczy:
- zapach chleba (pracował w piekarni)
- papierosy, zawsze Camele
- piwo, tylko Żubr.
i pachniał... och, zjawiskowo ;D bardzo mi się podobała ta mieszanka. Ahh!
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wiadomo.
Ale jestem czuła na bodźce zapachowe i potrafię w jakiś marny sposób wyobrazic sobie cienką imitację tej mieszanki, zarostu i cudownej koszuli...
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).