harryztybetu
Wysłany:
2009-04-22, 13:39
Całość musi być seksowna, bo nawet jeżeli wszystko jest świetne, to jedna niedoskonałość może spieprzyć efekt. Niestety jestem bardzo próżny pod tym względem;)
______________________________________________________ Harry z Tybetu
harryztybetu
Wysłany:
2009-04-22, 13:53
Dzięki, ale nie potrzebuję;) Radzę sobie... Zresztą nie jestem monogamistą i co rusz znajduję jakiś ideał na chwilę dłuższą lub krótszą;) Poza tym paradoksalnie, te najładniejsze są najmniej oblegane, bo większość facetów sie ich po prostu boi. Ja na tym strachu żeruję;)
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-04-23, 21:19
harryztybetu napisał/a:
te najładniejsze są najmniej oblegane
Piękno jest pojęciem względnym . Może tylko według Ciebie są piękne a według innych nie, dlatego są oblegane? Haha! Żartuję .
harryztybetu
Wysłany:
2009-04-24, 16:01
Zzielona napisał/a:
harryztybetu napisał/a:
te najładniejsze są najmniej oblegane
Piękno jest pojęciem względnym . Może tylko według Ciebie są piękne a według innych nie, dlatego są oblegane? Haha! Żartuję .
Trafna uwaga acz wydaje mi się, iż są pewne niepodważalne kanony piękna. Myślę, że podobają mi się kobiety, o których raczej nikt nie jest w stanie powiedzieć, że są brzydkie, ale wiadomo każdy ma swoje indywidualna preferencje i o tym dyskutować nie wypada;)
U mężczyzn- jak już padło- dłonie i oczy.
A czy koniecznie musi to byc częśc ciała? Może troszkę odchodzę od tematu, ale niesamowicie pociągające są niskie męskie głosy.
Jestem też strasznie wyczulona na zapachy. Dlatego facet, który ma jakiś specyficzny, charakterystyczny zapach... mmm.
I nie mówię tu o charakterystycznym zapachu potu po treningu, czy tonach wody kolońskiej wylanej na siebie, ale o delikatnym, zmysłowym zapachu.
Mam wrażenie, że kobiety zrozumieją o czym mówię. Każdy mężczyzna pachnie inaczej
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
Mam wrażenie, że kobiety zrozumieją o czym mówię. Każdy mężczyzna pachnie inaczej
zdecydowanie, niewątpliwie.
jest paru facetów, przy których zapachu totalnie wariuję, ahh.
gossip_girl napisał/a:
oczy
oh tak, szczególnie jak wpadają w szarość, tak tak, ja takie uwielbiam.
Która część ciała najsexowniejsza? hm.
kręcą mnie uszy, dużą uwagę zwracam na nos, uwielbiam drapać facetów po plecach albo po karku, więc pewnie to bym wybrała ;D
męskie tyłki czasem są naprawdę fajne, ale jakoś nie przywiązuję do nich szczególnej uwagi ;]
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-04-29, 17:02
gossip_girl napisał/a:
Jestem też strasznie wyczulona na zapachy.
U mnie doszło to do tego stopnia, że potrafię zaciągnąć się bratem Ale co poradzić, że ma gust chłopak, siostra też ma, w końcu rodzina
Oczywiście mowa tu o perfumach, bo nie jestem wyczulona na absolutnie żadne zapachy, tylko ładne perfumy czuję (ale nut poszczególnych też już nie). Więc mała odskocznia od tego, o czym mówiły gossip_girl i Yzoja
mi się straszliwie podoba Mexx Ice Touch, a mój przyjaciel go ma ;D więc zawsze mnie nim psika, haha ;D
ten czekoladowy Axe też jest baaardzo śliczny ;D
ja kocham tego w/w Mexxa, ten nowy Axe Dark Temptation, te Adidasy normalne mi się podobają.
a z perfum tak konkretniej to chyba nie umiem wymienić nazwami ;D
byle było ładne. nie za słodkie, energetyczne, męskie ;D chociaż też no, do każdego faceta pasuje inny zapach ;D
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).