według mnie pierwsze spotkanie to nieodpowiedni moment na seks. Dla mnie seks jest głębokim przeżyciem, które chcę dzielić z kimś wyjątkowym i bliskim memu sercu. To jest tak jak opisuje to Alabastrova - pozostaje pewien kac moralny.
______________________________________________________ -----------------------
"Bo świat nie jest czarno biały"
A wyobraźcie sobie taką parę, poznali się na imprezie po pijaku, przespali ze sobą tej samej nocy, a teraz są razem już ponad trzy lata i dobrze im. Można? Terminy nie mają większego znaczenia.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie widze w tym nic zlego, jesi chodzi o seks, to co kto (i jak lubi)
Mi sie nie zdarzylo, ale sie nie zarzekam, ani tym bardziej nie uwazam, zeby byl to powod do dumy
Htsz napisał/a:
Jak widać można, tylko nie róbmy z tego reguły
No to Ty nie rob, ale co Ci do tego, jakie regoly maja inni? Ludzie na tym forum sa chyba wystarczajaco "duzi", by decydowac o sobie, nie musisz nikogo umoralniac
Imię: Justek
Wysłany:
2013-09-26, 21:48
Jeżeli mam ochotę, nie widzę problemu z seksem na pierwszej randce. Jeżeli nie jestem do niczego zmuszana w żaden sposób i jest to moja świadoma decyzja - nie mam nawet kaca moralnego. Kochajmy się! ;D
Widzę, że zdania na ten temat są bardzo odmienne, to dobsz
Myślę, że ja miałabym pewne opory przed tym, żeby pójść do łóżka z kimś już na pierwszej randce, z trzech pododów:
- poczucie, że zachowałam się jak łatwa kurewka (bo dziewczyna musi znać swoją wartość, powinna to robić z kimś, kto jest tego wart i blablabla),
- strach przed chorobami przenoszonymi drogą płciową (nom, to przecież pierwsza randka, pewnie nie było okazji, żeby zapytać o to czy nasz potencjalny partner przypadkiem nie ma w prezencie czegoś, czego trudno sie pozbyć),
- brak takiego temperamentu (ja z natury jestem spokojny człowiek. Nie lubię nawet tańczyć. Boże, jestem taka nudna).
Aczkolwiek trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że ludzie wyznają różne wartości i jeśli partnerzy mają podobny tok myślenia, to szczerze kibicuję
A wyobraźcie sobie taką parę, poznali się na imprezie po pijaku, przespali ze sobą tej samej nocy, a teraz są razem już ponad trzy lata i dobrze im. Można? Terminy nie mają większego znaczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).