Sama nie mogłabym się na to zdobyć, chociaż znam pary, które przespały się ze sobą na pierwszej randce i teraz są ze sobą długo. Z drugiej strony, znam wiele kobiet, które zgodziły się na seks przy pierwszym spotkaniu i bardzo tego żałują. Są różne sytuacje, nie wiadomo, na co trafimy.
Wysłany:
2013-10-21, 13:16
jestem spontaniczna i przestrzeganie zasady "nie idę do łóżka z facetem, bo to dopiero pierwsza randka" do mnie nie pasuje. jeśli mam na coś ochotę, to to robię. jeśli ktoś na tej podstawie chce mnie oceniać, to nie mój problem. zarówno facet idący na pierwszej randce z kobietą do łóżka, jak i kobieta mają do tego święte prawo i jeśli jedna strona (przed, czy po) uważa drugą za "łatwą", to tak samo szanuje siebie (w końcu jakim trzeba być desperatem, żeby iść do łóżka z kimś, kto jest łatwy?).
jak do tej pory nie zdarzyło mi się iść do łóżka z facetem, który wyglądał i zachowywał się w sposób, który sugerowałby mi, że tak przedmiotowo i schematycznie traktuje kobiety.
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
SabinaG [Usunięty]
Wysłany:
2013-10-22, 09:12
Ja bym się w życiu nie zdecydowała. Nie tylko ze względu na zahamowania, ale i ze strachu. Licho wie, z kim taki nieznajomy miał wcześniej do czynienia
Mi cały obecny związek zaczął się od spędzenia przypadkowo wspólnie nocy Nie wierzę w bzdury pt "jak ma być na poważnie to trzeba poczekać ile się da". Fakt, czekanie jest fajne, ale żeby przedłużyć moment "przedpierwszorazowego napięcia", a nie jako warunek potraktowania kogoś poważnie
Bez znaczenia numer randki... Jeśli oby dwie osoby siebie chcą, to w czym problem? Pomijam kwestie moralności, tego czy się kochają, itd. - to każdego osobista sprawa
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-01, 21:18
jakoś zawsze gdy w miarę o wszystko spytam tego chłopaka, randka mi się kończy
Nie, bo gdybym się z nią związał, zapewne miałbym ją za s... skoro poszła za pierwszym razem. No i to przekonanie, że skoro ja mogłem, to czemu nie reszta miasta..? Raz spoko, drugi nie.
Fajny ten słoik z serduszkiem, ja również dbam o artystyczne oddanie zwykłych rzeczy:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).