Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-27, 19:23
nie, nie jestem. on został w Anglii, a ja wróciłam po wakacjach do szkoły. teraz widujemy się co pół roku, jak tam jestem i przez to powstało coś na kształt przyjaźni ze słodką historią w tle
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
bylem w zwiazku ponad 3 lata i mimo ze juz nie jestesmy razem to dalej skoczylbym za nia w ogien
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-28, 00:37
i to chyba jest w tym fajnego ze jednak pozostaje w pamieci i zawsze ma sie do tej osoby sentyment jaka by ona nie byla powiem krotko bez owijania. Ja zaluje... i to bardzo ... zly czas zla osoba zle wspomnienia wiec radze sie nie spieszyc.
mam już za sobą ten pierwszy raz.
nie żałuję tego bo zrobiłam to będąc pewna i z miłości.
myślę, że nie ma ustalonego wieku na ten pierwszy raz, ale sądzę też, że dzieci i seks to złe połączenie. lepiej później niż wcześniej to zacząć robić.
A ja teraz pewnie zaszokuję całą brać użytkowniczą
Nie uznaję seksu przed ślubem.
Jestem katoliczką, wierzącą w dodatku, a to implikuje pewien system wartości. Nikomu nie mam zamiaru zabraniać seksu przedmałżeńskiego, ale sama nigdy nie zrobiłabym tego przed ślubem. Swoim, rzecz jasna
Jeśli chodzi o prawo to stosunek płciowy z osobą poniżej piętnastego roku życia jest występkiem, zagrożonym karą od dwóch do dwunastu lat pozbawienia wolności.
Jeśli chodzi o osoby w wieku piętnastu do osiemnastu lat to cóż, uważam, że to sprawa ich dojrzałości emocjonalnej i intelektualnej. Jak wiele osób nie dojrzało do swojego pierwszego razu to wiemy ze statystyk (chociaż mówią, że istnieją trzy stopnie kłamstwa: kłamstwo, wielkie kłamstwo i statystyka ). Liczba ludzi niezadowolonych z pierwszego razu, nie mówiąc już o niepełnoletnich dziewczynach w ciąży, jest alarmująca. Sam, nie do końca kompetentny, "spis Giertycha" podaje, że w latach 2004-2006 w całej Polsce prawie 11 tysięcy uczennic zaszło w ciążę.
Nie mordujcie mnie zbyt bardzo za to ze odkopuje forumowe dinozaury i za to ze sie wypowiadam w tym wieku.
Cytat
Czy przeżyłeś/aś już swój pierwszy raz?
nie
Cytat
Czy żałujecie tego? Jak było?
nie wiem bo jeszcze musze poczekac z kilka lat(??)
Cytat
Czy waszym zdaniem jest jakis wyznaczony wiek na to?
moim zdaniem nie ale jak by sie zastanowic to dla mnie(dla wszystkich) dobry wiek to powyzej 17 lat , gdzies tak.
Cytat
Jak chcielibyście to przeżyc?
nie wiem ale napewno milo
nie mysle zbytnio o takich rzeczach bo w tym wieku nie sa mi chyba zbyt bardzo potrzebne(??)choc czasem tylko o tym mysle ale starsze siostry mowia ze to tylko hormony
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Na świecie mamy do czynienia z różnymi przypadkami zachowań. Przepraszam was dziewczyny, nie które z was na prawdę są głupie bo nie wiedzą w co mogą się w pakować, oczywiście chłopacy również tylko, że oni to raczej się tym nie przejmuję. Sądzę, że taki temat nie powinien być raczej za bardzo poruszany na forum. Pierwszy raz z osobą, która darzymy miłością (odwzajemnioną oczywiście) i z którym jesteśmy przynajmniej kilka lat. Głupie myślenie niektórych chłopaków: "ile zaliczyłeś (...) ?". Co raz gorsze robi się nam to społeczeństwo. Pozdrawiam. Jeśli kogoś obraziłem to z całego serca przepraszam.
QQ, Racja, ale to jest forum, a na forum należy się wypowiadać na różne tematy. Poruszany obecnie temat nie jest zabroniony przez prawo i nie grozi za niego odpowiedzialność karna. Na takie i pokrewne tematy (np.: antykoncepcja?) należy rozmawiać, bo wtedy można zrobić naprawdę głupie rzeczy. ALE, rozmawiać z dystansem.
Tyle mam do powiedzenia w tym temacie bo jestem jeszcze trochę za młoda
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).