Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-12-06, 22:55
Uważam, że powinno się z tym poczekać na odpowiednią osobę oraz, że powinniśmy być na to gotowi emocjonalnie.
W moim przypadku byłam gotowa emocjonalnie, jednakże nie zrobiłam tego z odpowiednią osobą. Tak jak tutaj ktoś już napisał, nie była to dla mnie szczególna osoba. Nie łączyła nas ani przyjaźń ani miłość, tylko samo pożądanie.
Czułam się samotna a on akurat pojawił się w moim życiu. No i stało się.
Ale nie przywiązałam do tego uwagi. Czułam się tylko trochę dojrzalsza o fakt przebicia mojej błony. Nie czułam także urazy do niego.
Za parę miesięcy byłam już z kimś innym, z kimś z kim jestem do dziś.
Hah, jestem w internecie, bloga piszę pod prawdziwym nazwiskiem, nic tylko pisać o swoich intymnych przeżyciach
Miałam 17 lat i byłam wtedy z ówczesnym chłopakiem "na poważnie". Zrobiliśmy to po pół roku związku, długo się przygotowywaliśmy, profeska. Oprócz tego, że... Umówiliśmy się, że na pewno nie będzie to w półrocznice, bo trzymanie się rocznic to nudna i oklepana sprawa No cóż, od tamtego czasu 11 listopada ma dla mnie pewne dodatkowe znaczenie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).