Singiel z wyboru i z lubości. To chyba znaczy, że jestem związkofobem...^^'
Dotychczasowe próby związania się: 3. Jeden nie chce mnie znać, bo mu powiedziałam kilka słów prawdy, drugi jest homoseksualistą (aktualnie mój najlepszy przyjaciel), a trzeci okazał się być trzydziestoletnim księdzem (met in net).
Glupia ankieta szczerze mowiac , dziwne opcje i niektorych brak
Co do zwiazkow , to nie jetsem do konca pewnien , na pewno po jakims czasie zapragnoa bym wolnosci i uwolnic sie od partnerki , ja nie mam jednego miejsca , caly czas ''znikam'' , wiec nie zybt mi odpowiadaja takie zwiazki , czyli stale.
Zreszta to co zawsze odczuwalem i odczuwam do plci przeciwnej , to raczj tego nie da sie nazwac miloscia i nigdy nie mialem zadnych zapotrzebowan na milosc z niczyjej strony.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).