Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-25, 17:20
Bartek napisał/a:
Nie no narazie trafiałem na fałszywe i puste no poza jedną
opowidz wiecej lubie czytac potyczki miłosne xDDD
mrówka [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-06, 21:39
Wolna, niezamężna i bezdzietna.
I nawet z tym żyje.
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-01, 14:31
Jak jak narazie jestem od niedawna wolnaa..
I oczywiście preferuje związki stałe jak najbardziej.;)
Drah Master [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-10, 17:19
Mój Stan Cywliny : Wolny
już od 2 lat i cieszę się z tego ponieważ nie czuję się osamotniony,
przynajmniej mogę robić co mi się żywnie podoba a nie żyć na uwięzi.
przedwczoraj rozbił się mój związek z chłopakiem, z którym wiązałam duże nadzieje. a myślałam, że przyzwyczaję się już do samotności i ciągłego kopania mnie przez życie. Więcej info ma moim słitaśnym blogasku, zastanawiam się, czemu grube krowy, które były na wakacjach w stanach i mają bogatych rodziców są bardziej atrakcyjne od dziewczyn, które starają się zrobić coś dobrego i starają się związać koniec z końcem.
Gabi):) [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-17, 22:09
ja od nie dawna zajeta ale sie obaczy jak dlugo ale mysle, ze dlugo...:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).