Wysłany:
2009-08-02, 22:30
od 17 miesięcy w stałym związku i na całe życie tak mi dopomóż Panie Boże
ma na imię Kuba, jest gdy się budzę i gdy zasypiam, chodzimy na spacerki i razem oglądamy bajki uwielbiam gdy się śmieje i gdy płacze, uwielbiam na niego patrzeć i się z nim kłócić... i jeszcze jedno... uwielbiam jak mówi do mnie mamo a co do reszty towarzystwa nie ma o czym pisać
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-08-03, 14:11
ja uważam, że mam jeszcze czas... dopóki ktoś interesujący nie pojawi się na horyzoncie
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
jako była zgryźliwa stara panna zdradziłam swoje ideały od niedawna opcja ostatnia
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).