Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 18:04
Htsz napisał/a:
Agatonek, może zmień kryteria skoro do tej pory same porażki
He he, jasne, to zostałyby mi same typy w stylu leniwych kanapowców, bez zainteresowań, bez pracy, bez planów na przyszłość, bez własnego zdania i umiejętności wypowiedzenia się na różne tematy - nie zniosłabym takiego
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 19:42
Htsz napisał/a:
nie popadajmy w skrajności, myślę, że są jeszcze tacy pomiędzy
Owszem są - zwykle też ze względu na swoją normalność i nie bycie skrajnością są już zajęci A Ci, którzy ewentualnie przetrwali w stanie wolnym cenią sobie ten stan
Poza tym Htsz co Ty możesz wiedzieć o poszukiwaniu partnera płci męskiej ?
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 19:56
Htsz napisał/a:
Cytat
Poza tym Htsz co Ty możesz wiedzieć o poszukiwaniu partnera płci męskiej ?
wiem tyle ile zapamiętałem z opowieści koleżanek
Czyli w sumie nie wiesz nic Pewne rzeczy trzeba po prostu spraktykować
to były rozmowy "zwierzenia", więc raczej coś wiem. ile? tego akurat nie da się określić. Ogólnie wybory macie często nielogiczne, no ale to nie miejsce na taką rozmowę
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 20:33
Htsz napisał/a:
Agatonek napisał/a:
Czyli w sumie nie wiesz nic
to były rozmowy zwierzenia, więc raczej coś wiem. ile? tego akurat nie da się określić. Ogólnie wybory macie często nielogiczne, no ale to nie miejsce na taką rozmowę
Coś No właśnie, ale one są nielogiczne z Twojego męskiego punktu widzenia. To tak samo jak Wasze wybory są często nielogiczne dla Nas
Okej koniec OT.
No to ja mam już spory staż związkowy. Prawie 10 lat w związku ogólnie a od 2,5 roku małżeństwo. No i spodziewamy się małego malucha ale to już w nowym roku. Także trzymajcie kciuki.
______________________________________________________ mój sprzeciw dla szkodliwej chemii w żywności
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).