Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-24, 22:14
miglu149 napisał/a:
Ja wiem, jak powinien, lecz przedstawiłem żonę oczami faceta, który zdradza, a Ty napisałeś, że przestawiam kobietę jako służącą.
wiem, dla mnie to jedno i to samo... Napisałeś punkt widzenia faceta zdradzajacego z Twojego punktu widzenia nie neguję Twojej odpowiedzi, ale nie zapominajmy, że na świecie jest miliony facetów i każdy spostrzega zdradzona kobietę inaczej.
Nie napiłem tylko o służacej, napisałem również o gejszy, a to specyficzna kobieta...
Cytat
powodzenia w związku i gratuluję szacunku do przyszłej żony.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-25, 09:11
Krzysiek napisał/a:
na świecie jest miliony facetów i każdy spostrzega zdradzona kobietę inaczej.
Niestety ja Ci nie rozszyfruję każdego faceta zdradzającego po kolei.
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-25, 13:12
Nie wiem czy zauważyliście, ale zdrada po woli zrobiła się po prostu modna.
Przegladałem sobie poszczególne programy, aż w końcu dotarłem do Mtv i był leciał właśnie jakiś głupi amerykański program o dwóch parach, które przyjechały do jakiegoś hotelu i wymieniono partnerów. Dziewczyna A i chłopak B, obserwowali co robią ich partnerzy w budynku nieopodal i jak w pięknych bajkach bywa, doszło do zdrady...
Co myślicie o takiej zmienności w życiu, czy dobrze jest jak człowiek za młodu będzie sobie latał z kwiatka na kwiatek? Mam nadzieje, że takie coś nie przywędruje do Polski, o ile już nie przywędrowało...
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-25, 14:36
A ten program to "Efekt Ex" (nie mylić z "Axe"). Chłopak A i dziewczyna B byli kiedyś ze sobą i teraz flirtują.
Wysłany:
2008-11-25, 15:37
miglu149 napisał/a:
A ten program to Efekt Ex
nie ważne jaki to program...
chodzi mi o to, że coraz większa rzesza młodych ludzi przestaje mieć poszanowanie, dla drugiej osoby i bawia się w parodię zwiasków, a my możemy przejać te ich zwyczaje...
<------------------------------------>
http://forum.blogowicz.in...t-ex-vt2272.htm znalazłem temat z Efektem Ex
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).