Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2006-05-26, 19:43 [ pielgrzymka ] Benedykt XVI w Polsce
|
|
|
hmm nie można pominąć faktu, że odwiedza nas głowa Kościoła, w mediach o tym głośno, w prasie także, zakazy, wolne dni, raczej mało jest osób, które nie wiedzą, że papież przyleciał z wizytą.
Wszystko fajnie, ale odrazu pełno skandali, to Kaczyński coś powiedział, to alkoholu nie sprzedadzą (ale w sklepiku sejmowym do się whisky napić można było ), jakoś tak nieswojo.
Miło ze strony Benedytka, że to nas raczył odwiedzić, że próbuje czytać po polsku, ale nie sądze, aby udało mu się zrobić taką atmosferę jaką wywoływało przybycie Jana Pawła II
ja osobiście już mniej się tym wszystkim już interesuję, nie śledzę mszy, nie słucham jego kazania... może to ogólny brak chęci na całą tą wiarę... a może nie wiem co..
a jak wy przyjmujecie wizyte papieża ? ktoś wybiera się do krakowa ? albo był na warszawskiej części ?
bardzo ciekawi mnie co będzie z Oświęcimiem i jak to potem media będą komentowały...
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|