mnie bardzo zdziwiły te zakazy. A co jeśli ktoś jest innej wiary albo jest ateistą? dlaczego ten ktoś ma mieć zakaz? Po drugie media robią z tego taką sensację, że mi się śmiać chce. Najlepsza była wiadomość o "cudzie" w Oświęcimiu (pojawiła się tęcza. Tęcza = cud). Ogólnie było i jest mi to obojętne.
P.S. Mój brat nazwał go imperatorem palpatine (nie chciałbym urazić tutaj czyichś uczuć)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-01, 00:24
Htsz napisał/a:
tu raczej chodziło o to aby element rozpoznawczy Polski nie ujawniał się na ulicach podczas pielgrzymki
Masz rację...ale dla mnie i tak jest to chore. Z tymi katolikami również się zgadzam. Ja tęczę widzę niemal co miesiąc i to oznacza, że mieszkam w "cudownej" miejscowości? Nawet na onecie gdzieś był artykuł o tym cudzie. Jak znajdę to wkleję adres.
Marek Zając. Kolejny 'kościelny' redaktor. Nic dziwnego.
Eee. dla mnie tęcza zawsze jest cudem ;}} nieważne kto i gdzie na nią patrzy. świat jest pełen 'cudów' których nikt nie widzi ;}
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).