w chwili obecnej nie mam domowego telefonu bo był mi zbędny a w Dialogu można mieć internet bez telefonu i się z tego tytułu nic nie dopłaca.
telefon kokmórkowy mam na kartę, więc na bieżąco wiem ile mam kasy do wydania, dodatkowo mam aktywny "bonus taktak", czyli darmowe minuty za rozmowy przychodzące spoza sieci
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
play też to wprowadziło. za każde dwie przychodzące minuty z poza sieci era/heyah mam jedną darmową minutę do sieci era/heyah/stacjonarne. rozliczane co miesiąc, opłata to 1pln w przypadku kiedy nalicza mi średnio 30-40 darmowych minut miesięcznie to się bardzo opłaca
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
ale najlepiej to sobie usiąść, wziąć faktury za ostatnie kilka miesięcy podliczyć na co idzie ile pieniędzy i wtedy przeglądnąć oferty konkurencji w poszukiwaniu czegoś na czym zaoszczędzimy.
skoro twoje rachunki telefonu stacjonarnego sięgają 250 pln to może bardziej opłacają ci się abonamenty w wysokości 80-90pln, w których jest pakiet minut, gdzie minuty wychodzą po 6 groszy...
ja mam abonamenty z darmowymi minutami, ale niestety... limity są
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-02, 17:18
Jezeli chodzi o stacjonarny to raczej nie.. i tak żadko gadam
A komorkę mam na kartę..;P Zazzwyczaj kase tą wydaje w kilka dni..:P Na początku rodzicom to bardzo nieodpowiadało, ale już sobie dalii spokoj. xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).