Ma ktoś telefon w Erze? Jezeli tak, to ile punktów już zdobyliście?
Ja mam.
Z tego, co wiem, to starczy mi na jeden bilet do kina
Ja tam rachunków się nie boję. Chociaż często przekraczam i to dość sporo, to moi starzy tylko pokrzyczą, pogrożą, że zabiorą mi komórkę i na tym się kończy; )
Mam telefon na abonament w Erze i praktycznie z niego nie korzystam. Korzystam, jeśli mam potrzebę, a jeśli chcę pogadać to korzystam z komunikatorów i maili. Ja polecam telefonie internetową.
W domu na stacjonarnym mam pakiet socjalny z jakimiś darmowymi minutami. Zarówno ja, jak i rodzice rzadko z niego korzystamy, więc rachunki rzadko wyjeżdżają powyżej 30 zł.
Ja zaś mam pre-paida w Simplusie. Szczyt marzeń to nie jest, ale jakoś z tym żyję.
godson90
Wysłany:
2007-08-06, 07:21
Ja swoje rozmowy staram sie kontrolowac czasami tylko rachunek przyjdzie o 20 zł większy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).