Zeitgeist, moze wzbudzic lekkie kontrowersje, kiedys ogladalem cala serie, ale wiekszosc wydalo mi sie zwyklymi bredniami i zwyklym absurdem.
Jedynie co bylo w wiekszosci dosyc normalne i przewidywalne, byla to czesc z WTC, zagadzam sie z zawartymi tam argumentami.
Zeby nie bylo ze wylacznie +1, choc to tez przy okazji ...http://uk.youtube.com/watch?v=UkjvKGbaewg
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-09-12, 09:19
rzeczywiście wpadka.
dla mnie co roku ta data jest trudna. a najgorsze w tym wszystkim jest to, że zginęło tyle ludzi, żeby rząd mógł grać w swoje gierki.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-09-13, 00:22
A mi się ta data kojarzy z urodzinami mojej przyjaciółki z gimnazjum. Gdy przydarzyła się ta tragedia ona kończyła trzynaście lat...
godson90
Wysłany:
2009-10-01, 21:11
Powiedzcie mi jedno. Czy wy byście się nie wkurzyli jakby jakieś obce imperium się wpraszało w buciorach na wasze terytorium. Jak Ci terroryści mogą się nie wkur***.
Ta cała wojna to jedna wielka ściema.
Wojna to zawsze zyski, nie liczą się ludzie ale litry ropy naftowej, zakłady zbrojeniowe itd. Biznes na światową skalę.
Najpierw na bliskim wschodzie były wyprawy krzyżowe a teraz Panowie z U.S.A i innych super krajów. Trzeba na ten cały cyrk patrzeć również z innej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).