Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-06, 16:03
u mnie też sa prezenty... mamie ostatnio kupiłem duży bukiet, a jeśli chodzi o dzień ojca to zawsze wysyłam mamę by coś kupiła a dzień dziecka, zazwyczaj liczę na przypływ gotówki
ale trochę zaczeły mnie denerwować te święta, bo:
1. mój brat nie chce się ze mna składać
2. to, że sa te święta to nie znaczy, że mamy tryskać dobrocia dla naszych rodziców tylko w te dni...
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-06, 16:50
Ok, w tym temacie jeszcze się nie wypowiadałam, więc zrobię to teraz . Ja swojej mamie najczęściej kupuję jakiegoś ładnego kwiatka i ewentualnie czekoladki (albo same czekoladki, zależy od funduszy, ale przecież liczy się pamięć...), tata ostatnio dostał dobre piwo i chałwę (jest wielkim smakoszem chałwy ). No a potem życzenia, wiadomo...
A jak obchodzę Dzień Dziecka? Najczęściej dostaję jakąś kaskę od rodziców i tyle .
Leje na tego typu ''swieta'', nie istnieje dla mnie takie cos, traktuje to tak samo jak dzien kobiet, czyli probuje nie zwracac na to uwagi, czasem, a nawet czesto, potepiam.
A Na dzien dziecka, kilka lat temu cos od babci dostawalem, ostatnio siora cos gotowka zarzucila. ...jak dobrze ze nie ma tekigo czegos jak dzien siostry, jednak dzien brata przydalby sie.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Zapomnialem dodac o dobroci, czasem probuje im umilic ten dzien deathcorem. Albo jakims dumnym epickiem, najlepiej jakims ''donosnym'' Rhapsody Dawn of Victory lub Power of the Dragonflame.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-07, 01:20
Ja nigdy nie przywiązywałem szczególnej uwagi do tego dnia, normalny dzień jak każdy.
Staram się być miły dla każdego zawsze, więc te święta to nic poza jakimiś drobnymi prezentami.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
dostalam od rodziców sandaly na koturnie na dzień dziecka
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).