zabrzmiało jakby to były jakieś drobniaki a ja mimo swojego wieku parę dni temu też coś dostałem (z wyprzedzeniem) ;P może się to wydawać śmieszne, ale jak dla mnie bardzo przydatna rzecz - nowa słuchawka prysznicowa z bajerami ;D
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ha! Jestem lepszy - 110zł. Szczerze powiedziawszy to nie pamiętam jakie były życzenia mamy, bo po pierwsze były długie, a po drugie byłem jeszcze zaspany. Tata powiedział tylko wszystkiego najlepszego i dał kasę.
Wysłany:
2010-06-01, 15:16
miglu149, nie chwal się (bo ja się pochwalę )
Htsz napisał/a:
a ja mimo swojego wieku parę dni temu też coś dostałem (z wyprzedzeniem) ;P
Pamiętam, jak rok temu przyjechał do nas chrześniak mojego ojca i też dostał od chrzestnego kieszonkowe "mimo swojego wieku" (edit: chrześniak na ślub prosił )
Ostatnio zmieniony przez Rododendron 2010-06-01, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
100 zł (w tej chwili już w postaci butów ) I 'wszystkiego najlepszego' od rodziny.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mało, ja tak stówka x 5 Rzondze Nie no kameralnie oczywiście rodzice jak zawsze ale kasa to niespodzianka .. Cóż trzeba na coś normalnego chociaż raz wydać:P
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).