ja nie chce pieniędzy, bo rodzice od urodzin mi wiszą 400 złotych
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
no dokładnie, tylko czemu to ja muszę na tym kryzysie cierpieć?
● Portfolio ●
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-02, 10:54
A ja z okazji Dnia Dziecka dostałam od taty czekoladę. Mój chłopak stwierdził, że to trochę nietrafiony prezent... Świnia.
Ale ogólnie miło. Kiedyś prezenty z okazji Dnia Dziecka były lepsze, no ale ja w końcu już nie takie dziecko .
Ja też dostałam czekoladę i zjadłam ją natychmiast, aby zagryźć ból brzucha. ; p
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).