Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-22, 17:31
Wybrałem się na zakupy i kupiłem tacie prezent: wódka "Sobieski" w specjalnym pokrowcu wyszywanym czerwonymi cekinami. Dla niego coś konkretnego i opakowanie ładne
Krzysiek, wow! Ja swojemu nic nie kupiłam, może jutro, a jeśli nie, to po prostu złożę mu życzenia. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Jak przeczytałam ten temat, to się przeraziłam, że dzień ojca jest już dzisiaj i że zapomniałam o tym ale ufff, jutro.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wczoraj (tj. w niedzielę, 21 czerwca) komentator wyścigów Formuły 1 - Andrzej Borowczyk - na widok życzeń jakiegoś kibica na kartce stwierdził, że "dziś Dzień Ojca". No i się przestraszyłem, bo myślałem że zapomniałem.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-21, 16:49
Jedną babcię mam na miejscu (zajmuje pierwsze piętro domu ), więc nie mam problemu, by spędzić z nią chwilę czasu. Druga mieszka ode mnie ok 234km, w tym przypadku mogę tylko zadzwonić i wysłać kartkę - niestety
Ja mam babcię w pokoju obok, więc życzenia złożyłam jej rano, zanim poleciałam do szkoły
Do drugiej babci i dziadka mam na tyle daleko, że się nie wybiorę, życzenia złożyłam przez telefon.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Dziadka niestety nie mam, nad czym ubolewam strasznie, bo był bardzo ważną osobą w moim życiu. Drugiego niestety nawet nie pamiętam. Natomiast jedna babcia mieszka piętro niżej, a do drugiej mogę jedynie zadzwonić lub wybrać się w weekend.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).