Wiek: 33 Dołączył/a: 22 Lut 2014 Posty: 161 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-04, 11:02
kuma, staram się opierać na rzetelnych faktach i materiałach.
Jak mam wchodzić w jakąś dyskusję albo chcę nawiązać jakąś dyskusję, rzucając temat to staram się zbadać dwie strony.
Imię: Piotr
Wiek: 45 Dołączył/a: 10 Wrz 2014 Posty: 25 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-09-19, 12:01
Hobby ? hmm... sporty jak snowborad (kiedyś narty), longboard, wakeborad czyli deski na różne pory roku i okoliczności , enduro, motocross i cross-country na quadzie w klasie 2K z licencją sportową, do tego konie (bo kiedyś wkręciła mnie w to siostra), wspinaczka bo koło Krakowa mamy Jurę a ja czytałem dużo Spider Man'a turystyka górska dlatego że snowboard i wspinaczka skutkują potem ski touring'iem i ogólną zajawką na takie klimaty, bieganie bo pozwala utrzymać kondycję (niejako wynikło z potrzeb treningowych do innych sportów a potem stało się przyzwyczajeniem), squash bo jest szybki rower - od zawsze (najdłuższa trasa Nowy Targ - Rzym - Nowy Targ 38 dni) i takie banały jak rolki wiec i łyżwy, lubię podróżować po świecie, języki od kiedy pamiętam uczyłem się niemca, anglika i włocha a ostatnio próbuję greckiego bo tak wyszło że dużo tam jeżdżę. Oj i książki, uwielbiam czytać generalnie muszę przed snem, ulubiony autor ciężka sprawa ale chyba W.Gibson i I.Asimov. Na tym nie koniec bo nawet nie dotknąłem "IT", napiszę tylko że moim pierwszym kompem Był Amstrad ZX Spectrum - pamięta ktoś ? Edycja fotografii i materiałów wideo bo to wynika ze sportu i jeszcze coś by się znalazło. Zastanawiacie się czy można tyle na raz ? W jeden dzień nie, ale sensownie często tak
Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie kciuki bo 4-5 października '14 startuję w XLI MARATON PIESZY W PUSZCZY KAMPINOSKIEJ - 100 km
Zapomniał bym uwielbiam motocykle, zbieram i oddaję do renowacji stare motocykle Jawa:) nie będzie krypcioszki jak tylko powiem że mam o tym blog ?
Pisanie, pisanie i jeszcze raz pisanie. Fotografia też jest spoko - nie sprawia mi zbyt wielkiej frajdy, ale umiem robić dobre zdjęcia i lubię się nimi chwalić . Oprócz tego jestem leniem patentowanym, więc spanie i jedzenie to moje dwa priorytety w życiu. To wszystko oczywiście nie licząc przeglądania zdjęć starych albo martwych gwiazd rocka i zastanawiania się, ile operacji plastycznych przeszły ich żony...
W wolnym czasie opanowuję programy graficzne. Chciała bym też rysować, jednak jestem kompletnym antytalentem jeśli o to chodzi. Bardzo lubię też wszelakie wycieczki, zarówno te bliższe, piesze jak i te dalsze.
Leżę do góry brzuchem i w tej pozycji czytam prase branżową z zakresu marketingu i badań społeznych, różne książki. W takiej pozie też oglądam filmy, no chyba ze jestem w kinie to tam sie tak nie zawsze da. Leżąc też prowadzę bloga.
Napierdzielam w planszówki jak mam z kim no i tłukę na gitarze
Ja się lepiej nie wypowiadam. Moim głównym hobby jest muzyka, na tyle mi odbija, że jak tylko widzę jakikolwiek instrument to na nim zaczynam grać (obecnie ubolewam nad brakiem dostępu do instrumentów perkusyjnych i gitary elektrycznej, ale może się to w końcu zmieni). Prócz tego szkicuje, pomagam przy królikach, uczę się języków obcych (głównie szwedzki). Od czasu do czasu zajmę się fotografią i gotowaniem czy montażem filmów/muzyki.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pisanie bloga, włóczenie się po mieście i czytanie ulubionych stron w sieci... poza tym SERIALE! Ostatnio znikam na całe wieczory w pokoju i pochłaniam Gotham.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).