Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2006-03-26, 17:16
Slucham muzyki (duzo, sciagam tez tonami i to roznych gatunkow) i czytam ksiazki. No i czasami porobie cos powiazanego z internetem
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-26, 18:26
Ja tam nie mam nic konkretnego za szybko mi sie nudzi
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-03-26, 19:43
ja ludzie jeździć na rowerze, ale jak jest zima to moge 24 h siedziec przed kompem;p
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-26, 20:37
No to ja tak samo chociaz szybko zaczynaja mnie bolec nogi ...
Karol
Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Ta ... czasem masz półgodzinne przerwy w odpowiadaniu
Ja uwielbiam czas spędzać ze swoimi końmi, babrać się w photoshop i html, czytać, czytać, czytać (psychologia i fantastyka )
Czasami jak mi odbije.. to poświęcam swoją energię na tworzenie jakichś artystycznych materialnych cudów (ozdoby i projektowanie wnętrz)
Moje hobby jako takie, w miarę często i regularnie uprawiane, to taniec nowoczesny :p Oprócz tego oczywiscie muza. No i ostatnio urządzanie się w nowym domu xD A poza tym, hmmm.. gdybym miała na to czas- malowanie, ogrodnictwo (:D) i może trochę sportu. W ogóle to mam za duzo zainteresowań jak na ilość mojego wolnego czasu ;d
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-27, 15:37
Kitana napisał/a:
Ja uwielbiam czas spędzać ze swoimi końmi, babrać się w photoshop
Jak bym miała konie to tez bym sie nimi zajmowała chetnie a tak to pozostaje mi fotoszop
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-27, 16:20
Sylwia napisał/a:
Kitana napisał/a:
Ja uwielbiam czas spędzać ze swoimi końmi, babrać się w photoshop
Jak bym miała konie to tez bym sie nimi zajmowała chetnie (...)
ja rownierz sie pod tym podpisuje
Kiedys jezdzilam, ale teraz nie mam na to czasu, bo zwykle chwile wolne przeznaczam na sen. Gralam tez w tenisa, jezdzilam na lyzwach i rolkach. Ale zadne z moich hobby nie jest juz praktykowane systematycznie. Czasem chcialabym do tego wszystkiego wrocic... fajnie by bylo znowu byc dorastajcym, wolnym od problemow dzieckiem.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).