a maoja dewiza jest
dont łory bi chapi
dzieki temu w przeciwienstwie do mojej mamy jakos bez problemu potrafie przezyc ze swiadomoscia ze jeszcze dzisiaj nie prasowalem
edit:
frozen nie bij
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Echh, ja to teraz mam ciężkie dla lenia życie Przez ostatni ..tydzień ...lub dwa nie miałam w ogóle czasu na nic-nierobienie xD To straszne, jaka ja jestem ostatnio pracowita! Prawie w ogóle nie śpię :d Taki na przykład dzisiejszy poranek- pobudka, potem od razu na dół (w szlafroku:p) nastawić trzecie pranie (od wczoraj :d), jogurt do ręki i na góre, posprztąć pokoj i odpalić kompa (to znaczy włączyć monitor, bo na noc zostawiłam włączone pobieranie płytek :p), śniadanie (w.w. jogurt) przed kompem podczas pracy (;p), potem włączyc tv na full (bo przez drzwi od łazienki nic nie słychać) i jakieś pół godziny spędzić na myciu się i ubieraniu ;p.. a potem come back do pracy i całej reszty... :'(
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-27, 13:30
Sylwia napisał/a:
buahaha dokładnie to jest dobre Geo:P
Ja tak mam czesto z referatami do szkoły licze , że jak bede przekładac to zapomną
hehe prawda czasem zpominaja, ale tylko czasem. Chyba tylko raz mi sie upieklo.
Tak sobie teraz mysle... bedac jeszcze w sp i gimnazjum z przyjemnoscia wykonywalam dodatkowe prace, byla gotowa zrobic wszystko byleby jak najwyzej podciagnac ocene.
Na dzien dzisiejszy nie chce mi sie nawet sciag pisac
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-27, 15:34
Mi tak samo , nie mowiąc juz o nauce ... a koniec roku już tak blisko zostały mi 3 tygodnie nauki w tym jeszcze swieta
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-27, 17:43
proszę... błaaaagam.. nie mówcie o szkole na miłość boską! <ściana>
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-28, 15:53
hehe ja dziś byłam na wagarach
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-29, 00:46
Ja do szkoły idę w czwartek :pp Na 7:30 :}
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-29, 06:32
Ja miałam wczoraj na 7 30 w dodatku 3 wfy dobrze , że nie byłam
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-29, 07:47
o lol 3 wfy : DDD ja też chcę, mamy świetnego wuefistę, na dodatek nasz trener od tańca :d
Ja lubie cwiczyc , szczegolnie grac w koszta , siate itp ale akurat ja mam nauczycieli takich co są chetni nas samemu zwalniac i wolą sobie pasjansa w pokoju nauczycielskim układac
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).