Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-31, 18:25
Karol napisał/a:
(...)
- to nie dobrze, ruch to zdrowie.
Naturalnie zgadzam sie z tym, ale pojecie sportu nie ogranicza sie do w-f'u. Nie lubie sadystow ktorzy nie dostali sie na inny kierunek, skonczyli awf i teraz wyzywaja sie na bogu winnych uczniach.
Karol napisał/a:
Chyba nie chcesz paść na zawał serca, albo wyglądać jak amerykanie?
moj kardiolog jest dobrym lekarzem, ufam jego receptom i wskazaniom
masz cos do amerykanow ?? Wprawdzie preferuje brytyjczyków, no ale...
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-31, 18:36
Lenistwo jest nieuleczalne
siN [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-19, 16:34
Ostatnio doszedłem do wniosku, że najłatwiej jest się poddać lenistwu - każdy zna to niebiańsko miękknie uczucie i każdy chce go więcej!
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-23, 21:37
Georgiana napisał/a:
Na dzien dzisiejszy nie chce mi sie nawet sciag pisac
to ja chyba jestem gorszym leniem, bo jestem jeszcze w gim i mi sie tez nie chce sciąg pisac
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).