Nie smiejcie sie , bo to nic do smiechu , mialem tak kilka razy w przeszloasci , ale nie dalekiej , bo w dalszej to do klawiatury nie dostawalem:P
Ale na serio , za nim mielismy przemeblowanie i monitro byl ledeiw pare centymetrwo przezd moja czaszka i to jeszcze wchodzilem w niego(doslownie) to pare zy tak sie zdarzylo i nie tylko z gg.
Nie wiem przez co to , kilka razy bawilem sie GPS , ale watpie bym przez tak krotki czas , wszedlo mi to w przyzwaczajenie.
Moze jestesmy tak przystosowani do nowoczesnej technologi , ze nasz umysl wyprzedza , to co do tej pory jest
ale bez kitu , nie wiem skad takie cos sie wzielo...
Ostatnio zauwazylem , ze by wlaczac telewizor i dekoder i kino domowe , to wstaje i robie to wszystko recznie , a wszystkie trzy piloty sa przede mna na lawie , a i tak wstaje , podchodze i wlaczam recznie przyciskiem , jak kompa.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-07, 23:34
to strata czasu.. siedzieć tyle przed komputerem i nie nauczyć sie pisać bez patrzenia na klawiaturę... taka umiejętność jest bardzo pomocna i pozwala oszczędzić trochę czasu poza tym jak nie patrzę na klawiaturę to piszę szybciej
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-07, 23:40
no i nie macham głową jak głupia 'klawiatura-monitor-klawiatura-monitor'
ale kiedyś mi się wydawało, że jak patrzę na klawiaturę to powinnam szybciej pisać. teraz nawet łapię się na tym, że jak patrzę na klawiaturę to robię błędy!
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).